Planeringen är i gång för vintern

Snö och skidåkning kan kännas långt borta så här års men för mig är den ständigt aktuellt. Det är på barmark jag tränar upp inför vintersäsongen, framför allt tycker jag om att löpa på fjället. När träningen flyter på kan jag ta ett löppass på upp till två timmar. Jag försöker ibland köra korta intensiva pass för att höja explosiviteten. Vi hade ju en fin tack för vintern-fest, nu gäller det att satsa framåt mot nästa säsong. Jag skulle egentligen vilja jobba lite mindre för att ha tid till min skidträning. Jag ska samla mina småkrediter och ta ett privatlån på zmarta.se för att spara pengar. Det går också att få ner avgifterna för el och försäkringsavtal. Det som är bra med Zmarta är att samtidigt som du sänker din lånekostnad så höjer du din kreditvärdighet. Även den som har en betalningsanmärkning kan få ett lån.

I Himalaya är det alltid vinter

Om man gillar snö och kyla vore Himalaya att föredra framför Östersund. Tänk att bo däruppe bland bergen året runt, i en grotta – det skulle passa mig. Rickard brukar skratta när han ser mig springa ut i spåret. Jag skulle vilja göra en vandringsresa med guide i Himalaya och se de snöklädda bergen resa sig mot himlen. Eftersom man bär en massa packning på ryggen under såna strapatser så är det säkert viktigt att förbereda sig i förväg med både löpträning och gym. Det här skulle kunna bli möjligt om jag ansöker om lån. Rickard har lite aktier och med hjälp av Zmarta hittade han aktietjänsten med den lägsta avgiften.

En skidåkare i en backe

Det finns mycket att göra så här års

Det är långt till vintern nu men jag börjar redan planera för nästa säsong. Det är dags att se över utrustningen och kanske köpa något nytt. Tack vare Zmartas privatlån slipper jag avi och uppläggningsavgifter, jag kan istället lägga pengar på nya pjäxor och stavar. Det finns en snowboard-kurs i Sälen som jag skulle vilja gå i vinter. Hotellrum och måltider är inkluderade i priset. Vi får se om jag med hjälp av Zmarta kan få råd att gå kursen, det skulle vara guld värt för mig. Det är inte helt enkelt att lära sig åka snowboard, men jag kan grunderna redan.

Tecknad figur på skidor

Author: