Nu är det dags att rusta upp sig

Måste köpa nya vinterkläder det här året. I vanliga fall köper jag alltid lite dyrare vinterkläder då jag vet att dom alltid har bättre kvalitet. Mina jackor brukar hålla i kanske 3-4 år och skorna i kanske 2-3 år.

Det här året är det ny vinterjacka som gäller. Sitter och kollar på internet, orkar inte gå ut idag haha. Hittar supersnygga vinterjackor men jag vet inte vilken jag ska välja. Det är så svårt. Eftersom att jag är ute och rör på mig så mycket under vintertid så behöver den vara varm och funktionell. Samtidigt som den måste vara snygg. Vill inte investera massvis med pengar på en ful jacka.

Jag minns när de superstora fjällrävenjackorna var populära. Jag gick och velade länge om jag skulle eller inte skulle köpa en men bestämde mig för att inte göra det. Tack och lov. Hittade en annan superfin, bekväm och varm jacka. Men nu har det alldeles för många år på nacken.

fjäll
En sån här blir det INTE

Author: admin

Leave a Reply