Bilförsäkring och vinterdäck

Nu har bilen fått sig en riktig uppfräschning. Jag har skaffat en ny bilförsäkring från Moderna Försäkringar till att börja med. Och det är inte vilken bilförsäkring som helst. Dom erbjuder bilförsäkringar med extra allt så en sån fick min lilla pärla. Och inte nog med det så har jag köpt nya vinterdäck till henne samt ett nytt avgassystem så nu är hon ordentligt rustad för vintern.

Tagit hand om bilen
Tagit hand om bilen

Superskönt att ha det ordnat inför den kommande vintern. Känns så skönt. Men Rickard får själv ta hand om sin bil, jag tänker inte lägga mig i den. Han är så kräsen med vad han ska ha till sin bil och vad han inte ska, men jag ska minsann diskutera detta med honom ikväll. Jag vet att hans vinterdäck är riktigt slitna vid det här laget så han borde verkligen köpa nya.

Nåväl, vi får se vad han säger! Ha en fin eftermiddag och kväll!

Author: admin

Leave a Reply