Jag är så lycklig!

Det är sagt att de första snöflingorna har fallit, redan 24 september över Dalarna! Åh äntligen! Okej jag måste få erkänna att även jag tycker att det är lite tidigt men hellre tidigt än sent!

Sitter och googlar runt och hittar en artikel som publicerades i måndags där dom säger att den här vintern kanske också blir kall! Åh jag hoppas verkligen det! Vi har precis bestämt att en av mina bästa vänner, som har flyttat till Spanien, ska komma hem över jul och nyår och hon ska ta med sig sin nya pojkvän som ALDRIG har sett snö förut. Det skulle vara så himla häftigt att få visa honom snö. Om när jag säger snö så menar jag snö – inte blask, slask eller något annat äckligt.

Klicka här för att komma direkt till väderbloggen och läs om denna underbara nyhet du också!

trees

Author: admin

Leave a Reply