Wohoooo!

Kommer ni ihåg att jag sa att min vän från Spanien kommer till jul? Jag pratade precis med henne och hon berättade för mig att hon och hennes spanjor inte kommer åka tillbaka till Spanien på ett tag! Vaaaaaaaaaa!? Jag stod helt fallen från skyarna!
Dom ska alltså flytta hit på heltid ett tag, så att han får se vad han tycker om Sverige. Däremot ska dom inte bo här uppe utan dom har kontakt med en  mäklare i karlstadsområdet så dom ska bosätta sig där nere. Spännande! Då befinner vi oss i alla fall i samma land igen! Känns riktigt bra!

Happy Christmas Santa

Och hon sa att det verkligen inte gjorde någonting om det inte var någon snö på marken i över jul. Men jag skulle ändå tycka att det vore härligt.. Men men, det är ändå ingenting jag kan påverka. Men jag ska ändå be till jultomten varje dag att han kanske kan leverera lite snö! Hehe…

Author: admin

Leave a Reply