Rickard är inte lika lycklig

Jag är så sjukt glad över vädret och skulle vilja ha det såhär för jämnan. Rickard är däremot inte alls lika lycklig som jag är. Han gillar snön, det är inte det, men jag avgudar den. Han är lite som min lilla grumpy cat ibland.

gr gr1

Jag däremot kurar alltsomoftast upp i soffan framför vår öppna spis och läser. Senast igår satt jag med min iPad och läste en artikel om Shori Zand på hennes site, verkligen en imponerande kvinna.  Har precis läst klart en bok och jag när jag gjort det känner jag mig alldeles tom. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv så jag kan inte bara sätta igång med en annan bok direkt efter, måste ge det lite tid.

Har försökt att hjälpa Annikas pojkvän (min vän från España) att hitta en jacka och jag kom ihåg stället jag handlade min från i Augusti. Hon sa att han letar efter jackor i dun hellst och jag hjälper gärna till med det! Älskar ju såna grejer, allt som har med vintern att göra! Så nu sitter jag och klickar runt och väntar på att Rickard kommer med min kopp te. Jag är så lyckost som har världens bästa man i mitt liv.

Ikväll ska vi i alla fall kolla på en film, har hört att Prisoners ska vara riktigt bra så vi ska ge den en chans. Mysigt!

 

Author: admin

Leave a Reply