Avskrivning

disappointedNu måste jag få skriva av mig! Är så irriterad på en vän till mig (som jag inte tänker nämna vid namn).

Jag har gjort ALLT för henne, verkligen allt. Jag har följt med henne överallt, jag hämtade henne när hon gjort en ögonlaseroperation, jag har hållit hennes hår när hon kräkts, jag har försvarat henne mot dumheter, ja ALLT har jag gjort. Nu ber jag henne om en enda liten grej. En sak. Och jag får ett “Sorry gumman, jag har inte tid” tillbaka. Hur jävla fair är det? Oschysst tycker jag. Men folk säger alltid till mig att jag måste sluta vara så snäll. Jag hjälper alltid människor med allt de behöver och sen drar jag mig för att själv fråga om hjälp. Och när jag väl frågar så får jag kalla handen tillbaka och det gör mig ledsen. Jag borde ha lärt mig min läxa förut men inte.

Jaja, man ska väl inte klaga och grina över saker men jag känner att jag inte riktigt har fått ur mig allting tillräckligt många gånger. Rickard har fått lyssna på mig alltför många gånger, stackarn!

 

Author: admin

Leave a Reply