Längtar redan till helgen!

Jag längtar så himla mycket till helgen! Vi ska åka ner till Karlstad och hälsa på Annika och Adriano! Vi kommer köra ner på fredag eftermiddag, vi har båda tagit ledigt halva dagen så vi slutar 12. Åååh jag längtar så mycket! I bilen är det jag, Rickard och Tracy Chapman! Har fått dille på henne av någon anledning.

Rickard köpte en ny rattmuff, han var så trött på att alltid hålla i en kall ratt. Jag tycker det känns superkonstigt att köra med en rattmuff, det är liksom någonting ivägen för ratten, fastän att det ändå inte är det.

muff

Huvudsaken är att Rickard älskar den. Då gör jag det också! 🙂 Hihi känner mig som en förälskad tonåring ibland!

pusheen

 

Mot KARLSTAD på fredag i alla fall!! Ha en fantastisk vecka mina kära vänner!

Author: admin

Leave a Reply