KUL!

Har haft världens bästa helg med goda middagar och riktigt trevligt sällskap. Melodifestivalen stod på under lördagskvällen och jag röstade stenhårt på Helena Paparizou, hon hade den bästa låten.

Fick ett sms av mor min som sa att hon höll stenhårt på låten Bedroom. Jag kände att jag knappt vågade dela med mig av den informationen till resten av gänget då vi sågat den låten vid fotknölarna och när jag sa det började dom andra skratta så tårarna sprutade. Ja, så roligt kanske jag inte tyckte att det var men det var lite kul faktiskt haha!

Det enda som har vart trist den här helgen har vart vädret. Rått, grått och blött kan man verkligen säga att det har vart. Usch och fy!

Den här låten vart det på vägen hem, vart introducerad till den under helgen

Inget mer Tracy!

Author: admin

Leave a Reply