Att köpa hund eller inte, det är frågan…

valpar

Jag är så himla sugen på att köpa hund!!! Nu när jag kommer gå ner i tid på jobbet kommer jag få så mycket dötid här hemma, speciellt när Rickard är borta.

Men jag skulle däremot inte vilja ha en hundvalp tror jag. Det är så mycket jobb, få dom rumsrena och såna saker. Fast dom är ju otroligt söta när dom är små. Ah jag vet inte, Rickard sa att jag bestämmer, vill jag ha en hund så är det okej, så länge det är jag som har huvudansvaret. Det tycker jag är fair, det är ju jag som verkligen pushar för det här så då vet jag att det är jag som tar ut vovven i både regn och rusk, trött eller pigg. Så är det bara. Jag får fundera. Man kan ju adoptera hundar från olika länder, hemlösa hundar som verkligen behöver ett hem. Jag ska ta mig en titt där.

Men har ändå inte råd nu. Det skulle vara om vi lånar lite pengar, man kan ju göra det bara genom ett klick med musen. Egentligen kan jag adoptera en hund genom ett klick på musen också. Och köpa hem alla nödvändigheter i samma veva, på nätet. Det är helt fantastiskt vad tekniken har utvecklat sig nu för tiden.

Ni hundägare där ute – vad tycker ni? Ung eller lite äldre hund? Tips och råd för att ta hem en hemlös hund från Rumänien eller Spanien eller liknande?

Hittade en urgullig valp på Hundar utan hem! Klicka och titta!

Author: admin

Leave a Reply