Välkommen till familjen

http://youtu.be/_Zw9nByBS6E

Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att det kommer att bli en irländsk setter. Men en valp skippade vi. Vi hittade en annons på Blocket om Skrållan, en vacker irländsk setter på 2 år, som skulle omplaceras. Vi kontaktade dom på en gång och nu har vi precis vart och hämtat henne.

 

Eftersom köpet gick så fort fick vi ta ett microlån så vi kunde genomföra köpet. Jag ansökte snabbt i bilen medan vi var påväg. Och nu är hon här. Värd varenda krona. Det känns så bra! Efter vi vart och hämtat henne vad vi tvungna att åka förbi en djuraffär så vi kunde köpa grejer. Vi hade ju precis ingenting. Vi fick med ett litet startkit, hennes favvoleksaker, en filt och lite mat men det behövs ju mer. Koppel, matskålar och såna saker. Ja så nu är vi hundägare på riktigt. Vi kommer ge Skrållan ovillkorlig kärlek.

Author: admin

Leave a Reply