Långprommis

Gud jag är helt slut!!! Vi har precis kommit hem från en långprommis och vi har torkat tassarna noga och fröken S är helt torr och varm nu!

parme

Jag är så lycklig. Jag har aldrig känt mig såhär sprallig förut! Det är som om att jag och Rickard har fått en liten bebis att ta hand om. Även fast hon är två år. Jag kan stolt säga att hon hellre kryper upp hos mig än ligger kvar på golvet! Hon har börjat komma till ro med oss nu, även om hon verkade vara lite låg i början. Det förstår jag ju verkligen att hon var, familjen hon växt upp med bara försvann, bara sådär. Klart hon är ledsen. Men nu verkar hon som sagt vara lite lättare i sinnet. Eftersom att jag inte jobbar så mycket längre busar och gosar vi hela dagarna långa. Det känns helt underbart!

Nu är det snart dags att laga lite middag till min vackra man som snart kommer hem. Ja, eller börja planera vad det ska bli till att börja med. Jag ska testa det här receptet tänkte jag.

Author: admin

Leave a Reply