Kollar runt lite

komma påDet är verkligen ovant att vara hemma såhär mycket. Jag är inte van vid det alls och hade jag inte haft Skrållan så hade det verkligen krupit i benen på mig. Men nu får jag komma ut med henne i alla fall och röra på mig så jag tror vi båda är lika trötta när vi kommer hem.

Idag har jag, bara på kul så klart, suttit och tittat på lite jobb. Det finns så OTROLIGT mycket jobb ute överallt, jag fattar inte hur folk kan säga att det råder brist på arbeten i Sverige. Jag är imponerad. Jag såg ett jobb på moderna försäkringar som verkar riktigt kul. Ännu roligare är att jag också har min försäkring till bilen där, minns ni att jag tecknade den i höstas? Tror ni man får försäkringen gratis om man jobbar hos dom? Hihi det tror inte jag!

Jag sitter och väntar på att Rickard ska bli klar med planeringen av dagens lunch. Idag propsade han på att det var han som skulle stå för matlagningen, han tycker att det är riktigt kul att laga mat men han är inte så bra på att komma på vilken mat som ska lagas. Vi får se vad det blir. Jag hör honom gå och rycka i skåp och kyl! 🙂

Author: admin

Leave a Reply