Renovering i hallen

Jag har bestämt mig för att starta ett projekt här hemma. Jag ska riva ut garderoberna i hallen som är gamla och fula och ersätta dom med skjutdörrar. Det kan väl inte vara så svårt? Jag vet att min mamma gjort det så jag borde ju klara det också.

Har hittat information om hur man gör på den här hemsidan. Skjutdörrarna kommer jag köpa från www.bygghemma.se. Min mamma köpte sina därifrån och hon beställde dem mer rätt mått och allt och det ser verkligen vansinnigt bra ut hos henne. Dessutom såg jag att dom har 20% rabatt på sina dörrar också! Två flugor i en smäll. Jag vill ha skjutdörrar med spegel, jag har en vana av att alltid ta en snabbtitt i spegeln innan jag går ut genom dörren. Hittade dessa dörrar:

skjut

 

Jag måste säga att jag tycker de är riktigt snygga och de blir ännu snyggare när jag såg att de kostar 1760:-. Och dessa skjutdörrar hade inte bara 20% rabatt, de hade 25! Åh vilken lyckost jag är!

Author: admin

Leave a Reply