Skööönt!

Hej finingar! Hur mår ni en söndag som denna? Jag mår jättebra, vi har äntligen betalat tillbaka hela lånet vi tog när vi köpte Skrållan och eftersom att vi tog det helt utan säkerhet var vi noga med att betala tillbaka det fort! Så med det ur världen har vi nu vår egen lilla familj! 🙂

Eftersom att det var Sveriges nationaldag i fredags har både jag och Rickard haft långhelg och vi har försökt göra det mesta utav den. Det har vart lite halvdåligt väder till och från men idag ser det ut som att vädret blir bättre och enligt SMHI kan det bli upp mot 21 grader idag!

Skatteåterbäringen har trillat in på kontot och det är snart midsommar. Jag känner mig så otroligt lycklig! Allt är bara så himla bra! Jag har varit lycklig förut men jag tror aldrig jag känt mig så här tillfreds med livet någonsin!

happy

Author: admin

Leave a Reply