Härlig midsommar

Glad midsommar i efterskott till allesammans! Hoppas att ni hade en fantastisk midsommar! Det hade i alla fall vi!

Vi mötte upp alla i byn och firade på Jamtli med små grodorna, fiskedamm och massa andra lekar. Det var riktigt kul! På kvällen lämnade vi Skrållan hemma och gick ned till bryggan och dansade. Hela dagen var perfekt och vi hade verkligen jätteroligt. Om det bara fanns någonting man kunde göra åt alla mygg! De är överallt och de lämnar oss inte ifred. Till slut trotsade jag allt och smorde in varenda del av huden som visades med myggmedel. Jag får lukta hur illa som helst men det är bättre än att bli biten var 10:e sekund! Har ni några bra myggknep?

Jaja idag är det i alla fall söndag. Rickard är ute och fixar med bilens avgassystem och när han är klar ska vi gå på en långprommis med Skrållan och när vi kommer hem hade jag tänkt bada henne. Det är ganska geggigt ute och jag vet hur hon älskar att bada i sjön så ett bad efter passar sig alldeles utmärkt!

Lyssnar på fantastiska Joshua Radin nu och önskar att Rickard kan bli klar någon gång! Han kommer till Östersund i augusti och jag funderar på om jag ska gå. Ska se om det finns någon som vill gå med mig! 🙂

Author: admin

Leave a Reply