Confessiontime

Jag har något att erkänna. Jag känner mig superdum som tänker så här och jag vill egentligen inte skriva något eftersom att det känns så dumt. Men jag vet att den här bloggen är min frizon så jag kan göra det.

barnDet är bara det att jag har en känsla i kroppen. En jättestark känsla av att jag vill ha barn. Jag trodde den skulle dämpa sig lite efter Skrållan kom till oss men känslan har snarare blivit starkare. Och nu är den så stark att jag knappt vet var jag ska ta vägen! Jag känner hur klockorna klämtar där inne, det är liksom dags. Jag vet inte om det kommer från att så många av mina vänner ska ha barn nu eller vad det kan bero på men det bara är så. Jag funderar på att ta upp det här med Rickard men jag vet inte om vi är på samma nivå. Och det känns så löjligt att dra upp det och motivera det med: Jag vill ha barn, mina klockor klämtar. Jag vet inte vad jag ska göra!!! Kanske får prata med honom ändå. Men jag vet att han vill ha en lite mer stabil grunt, att vi ska ha lite mer pengar sparade så vi slipper använda oss av vårt favorit-Folkia som vi har fått göra så många gånger förut. Sen vet jag också att han vill att vi ska ha ett lite större hus. Vi har två sovrum nu men det andra är väldigt litet och det får knappt plats mer än en säng där inne. Så det kanske är där vi ska börja då.

Fasikens hörrni, jag måste nog prata med honom om det här!

Author: admin

Leave a Reply