Idag är dagen

Jag känner mig som en riktig fegis, jag har inte frågat än. Men IKVÄLL ska jag, så är det bara. Tror jag är så rädd för att få ett nej! Men det är smällar man får ta då.

Försöker avleda rädslan med att försöka boka höstens charterresa. Skulle vara skönt att komma iväg lite, mamma har sagt att hon kan ta Skrållan under tiden vi är borta så det blir jättebra. Nu gäller det bara att bestämma sig för var man ska åka. Det skulle vara skönt med lite sol och värme under hösten så kanske typ Grekland, Spanien eller Cypern. Om man ens vågar flyga nu… Jag är orolig över att man skulle bli nedskjuten. Men jag hade ju inte tänkt att flyga runt i Ukraina i alla fall…

Jaja vi får se, jag kan ju fråga Rickard var han vill åka så inte jag sitter och bestämmer själv. Grekland är ju dock en favorit för mig, Kreta är så vackert! Var skulle ni åka på höstresa?

http://www.dreamstime.com/-image18885993

Author: admin

Leave a Reply