Weekend i Stockholm inplanerad

Jag och Rickard har planerat in en weekend i Stockholm! Rickards mamma har sagt att hon ska passa Skrållan, hon har själv en hund fast av en mindre variant så hon sa att det inte var några problem alls. Så nästa torsdag åker vi på eftermiddagen och ska bo på hotell mitt i stan och bara strosa runt på caféer i Gamla Stan och så. Jag älskar Stockholm men skulle aldrig kunna tänka mig att bo där själv. Det är för stressigt, för mycket folk och byggnader överallt. Trivs bra här hemma jag. Men en helg är jättebra! 🙂

Vi har två platser bestämda som vi ska besöka redan, Abbamuseet, som jag aldrig varit på än, och Svenskt Snus som ligger mitt i city. Det är Rickards önskan, han har velat gå till den butiken väldigt länge och har varit så deppig över att den bara finns i Stockholm. Han snusar sitt general snus men han sa att han var sugen på att testa något av deras andra färsksnus eller vad de nu har. Och det är ju bara mysigt att gå runt så jag vandrar gärna runt och letar efter butiken, inte mig emot. Så länge vi går förbi Abbamuseet! Har hört av så många att det är superbra där och jag som älskar Abba kommer nog älska deras museum också! Längtar!

abba

Author: admin