Packad och klar!

Åh jag längtar tills imorgon!!! Jag har redan packat och står och stampar och undrar varför Rickard inte har gjort det än. Han tycker säkert att jag är knäpp. Jaja, då får han tycka det!

Jag sitter och försöker planera middagen idag, sista middagen för den här veckan hemma. Vet faktiskt inte vad jag ska göra men någonting med kycklingfilé i alla fall. Vi hittade på en egen marinad här om veckan med senap, soja och honung som blev riktigt god så kanske kör på den. Till det blir det nog en sallad, tänkte försöka dra ned på gluten lite. Inte utesluta helt, jag vill inte leva så strikt, men dra ned på i alla fall. Har läst att det finns så mycket dåliga biverkningar om man äter för mycket gluten, eller äter gluten alls, och jag vill testa och se om jag mår bättre utan. Rickard var också sugen på att testa dra ned så vi gör det tillsammans.

gluten

Jag önskar att Rickard kunde bli klar med vad han håller på med! Han sitter som vanligt och jämför priser hit och dit och är just nu inne på faktururm och jämför. Det är bra att ha en karl i hemmet som kan allting men jag vill att han ska packa inför imorgon!! Jaja får försöka locka honom från datorn snart. Ska ut med Skrållan först, är han kvar vid datorn så får jag försöka hitta på något 🙂 🙂 🙂

Author: admin