Sälja huset

Jag är så otroligt glad, mina fina vänner! Vi har hittat ett hus som vi vill köpa! 4 sovrum, två badrum, ett STORT kök och en trädgård! Jag kan verkligen inte önska mig mer, helt otroligt att vi faktiskt hittade det. Vårat drömhus. Fast inte som filmen Drömhus, tack och lov haha. Då hade vi gråtit blod varje natt tror jag.

Men äntligen, jag och min man i vårat drömhus med vår fina Skrållan och kanske tillökning inom kort. Mer än vad jag kunnat önska mig! Helt fantastiskt! Är så lycklig!

Så nu ska vi få det här gamla huset sålt så nu är det dags att lägga in en högre växel på att fixa till det så att vi får det sålt helt enkelt. Har förresten hittat en ny bank man kan ta snabblån från – Nanokredit. Dom verkar superbra, väldigt trygga och enkla och man kan låna utan räntor och såna avgifter i hela 15 dagar. Tycker jag är superbra om det är så att man behöver pengar snabbt men vet att man kan betala tillbaka dem snart. Så vi kanske testar dem om vi skulle behöva låna pengar nu under upprustningen av huset. Och om vi köper nya snygga grejer gör det ju ingenting det heller för dem kan vi ju ta med oss till vårt nya hus.

ÅH ÄR SÅ GLAD! 😀

Author: admin