Måndag måndag måndag

Jag är så glad över att slippa mina Monday Blues, jobbar inte länge på måndagar alls så för mig känns måndagar helt fantastiska. 4 timmar hinner jag med totalt och mina Monday Blues är som bortblåsta.

Idag var det dock kämpigt att gå upp och gå ut med Skrållan. Hon var morgonpigg som vanligt och jag verkligen droooooog mig upp ur sängen. Men det är okej hehe. Vad gör man inte för en sån liten skrutt. Snart ska jag gå och hämta ut ett paket på posten, har beställt hem lite nya soffkuddar och sånt som kommer bli fint till fotograferingen. Dom kommer på onsdag sen kommer annonsen vara ute senast nästa måndag. Gud vad jag längtar. Hörrni, jag behöver att ni håller alla tummar och tår för oss nu med försäljningen. Jag tror att det kommer gå bra men man vet ju faktiskt aldrig alltså, så är det ju.

usa pläd

 

Köpte två kuddar och en pläd av dessa. Vad tycks? Beställde från Chilli! Love that store – kom till Östersund SNÄLLA!?

Author: admin