Nackspärr!

Vaknade vid 03.30 i morse och hade riktigt svårt att somna om igen. Jag blev störd av nåt i alla fall och vet inte hur lång tid det tog att somna om igen. Jag vaknade av alarmet och i duschen fick jag värsta nackspärren! Usch! Det är så begränsande med nackspärr. Med robotliknande rörelser ska man försöka göra allt som man normalt sett gör utan problem. Men inte med nackspärr inte (inte när man har ryggont heller för den delen – mer om det en annan dag…) Enligt vårdguiden kan det ta upp till en vecka innan det försvinner! Halsduk och kanske lite lätt massage så att det går över fortare?

Och när jag senare kom ut till bilen för att köra till jobbet upptäckte jag att en av framlycktorna inte lös. Så då blir det till att ikväll beställa några nya lampor som pappa får hjälpa mig att byta ut. Det är så enkelt att bara beställa det man behöver på www.skruvat.se’s bildelar. Du hittar, klickar och beställer. Kommer inom några dagar. Sånt som händer.

kryddig äppelpaj

Tur att jag hann göra min fantastiskt goda och mycket enkla äppelsmulpaj med recept från arla.se i helgen. Så god och så enkel att göra. Det kan inte gå fel med den här. Dessutom kan man lägga till kokos i recceptet om man vill. Så den ska jag unna mig ikväll efter jobbet som tröst för nackspärren. Smaka ni också. Det vattnas redan i munnen!

Nu ska jag äta lite på lunchrasten också (och inte bara blogga…)

 

Author: admin