Idolfinal!!

Va? Är det redan dags för Idolfinalen? Hur gick det till? Eftersom jag inte fått tag på biljetter till Globen kommer jag och tjejligan att följa finalen hemma i tv-soffan ikväll. Mannen min passar då på att fly fältet och ska på utekväll med grabbarna istället. Eller skulle de hem till någon som har hyrt badtunna? Det är inte så viktigt vad han ska göra. Vi ska kolla på I D O L F I N A L!

Det är som det är sagt att det har varit tjejernas år i år. Och hur grymma har de inte varit!? Så unga tjejer (och killarna också såklart) med så sjukt mycket talang att jag önskar att jag hade haft hälften av det de har.

Efter jobbet är det jag som åker inom affären för att köpa ihop till lite plockmat som vi ska hjälpas åt med innan programmet börjar. De andra fixar lite olika viner och snacks. Anna har lovat att göra eget snacks. Recept kanske följer nästa gång.

Måste bara dela Lisa Ajax auditionlåt

Heja, heja!!

Author: admin