STORA nyheter

Här har ni världens gladaste Maria! Vi har hittat och köpt vårt nya hem! Världens finaste hus, ljusgult med vita knutar. Stor trädgård, 4 sovrum, två badrum, STORT kök med plats för en hel familj. Så nu är det klart!

Vi får tillgång till huset redan 21 februari så vi har en hel vecka på oss att flytta. Rickard har tagit ledigt hela den veckan så vi ska bara fokusera på att flytta och fixa. Huset var helt perfekt men det är alltid småsaker man vill peta till. I ett sovrum hade de målat någon typ av vit men det såg ut som att den var lite gulaktig vilket i sin tur bidrar till att det ser ut som att någon har rökt inne. Hemsk färg! Så den ska faktiskt tapetseras över så vi slipper se den färgen. Hemsk hemsk hemsk!

Fram tills dess shoppar jag upp mina julklappspengar. Köper massa julklappssmink, som jag äntligen har råd att göra! Passar på att lyxa till det innan vi har ett stort hus att ta hand om. Kanske inte ens har tid att sminka mig! Tänker när jag måste dammsuga huset, 2 våningar är inte att leka med! Två stora dessutom. Så jag shoppar lite på nätet, mitt favoritmärke Clinique är på rea hos Bloomify så det är ju bara att passa på!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Nästa helg ska vi börja packa. Vi ska åka och köpa flyttkartonger och börja packa ner det som vi används mest sällan. Sånt kan man ju egentligen slänga, sånt som inte används. Men man blir så nostalgisk när man går igenom alla gamla grejer.

Author: admin