SÅ GLAD!

Det har börjat sjunka in mer och mer nu att vi faktiskt ska flytta härifrån. Jag älskar det här huset men jag ser så otroligt mycket fram emot att få flytta in i vårt nya! Jag är så otroligt tacksam mot HusmanHagberg som har hjälpt både mig och Annika att hitta våra nya hem! Man får så sjukt bra service från dem och man känner sig verkligen uppskattad och omhändertagen. Love it! Rickard känner det samma trots att han inte direkt är en person som känner av såna saker. Han brukar inte alls tänka på om en busschaufför eller ett butiksbiträde är extra snäll eller vrång någon dag. Han bara är. Inte som jag! Jag tar åt mig omedelbart om någon är otrevlig mot mig. Det är därför jag uppskattar det så mycket att mäklaren var så go mot mig. 🙂

Skrållan känner på sig att något är i görningen, hon är ännu mer hoppig och valpig än vad hon vanligtvis är. Hon vill också väldigt gärna vara nära oss hela tiden. Hon sover alltid nedanför mig på nätterna. I vanliga fall brukar hon sova i sin korg i vardagsrummet men det duger inte nu, det är bara matte som gäller.

Jag tror att hon kommer att bli helt överlycklig i det nya huset! Stora ytor inne och stor tomt hon kan springa omkring och busa på! Hon kommer att stormtrivas.

På lördag ska vi åka och köpa flyttkartonger. Tror vi åker till Biltema och handlar, de var ganska billiga. Ska samtidigt passa på att hämta ut mitt paket från Bloomify som har kommit. Jag tänkte att jag tar det i samma veva, jag har ingen egentlig brådska.

Nu ska jag ta ut Skrållis på en långprommis. Hon behöver verkligen springa av sig lite energi, hon gör mig galen här hemma!

Author: admin