Lilla Skrållis

tiredMitt i lyckan har Skrållan blivit sjuk. Vi vet inte vad som är fel på henne, hon bara ligger där och ser deppig ut. Hon äter inte, hon dricker inte och hon har ingen energi till att gå ut. Det här är inte bra alls. Har googlat runt lite och alla råd säger att vi borde ta henne till veterinären. Det är bara så otroligt dåligt läge nu. Vi har helt enkelt inte råd. Det har varit så mycket utgifter i och med huset och nu vet jag inte vad vi ska göra. Känner mig alldeles maktlös! Älskade lilla Skrållan.

Jag har försökt tänka och det enda jag kan komma på är att jag kan kontakta Risicum, som jag kontaktade när vi köpte henne. Jag har varit inne på deras hemsida och försökt logga in men det går inte. Det verkar som att jag har glömd mina uppgifter. Men på deras sida för kundinloggning kunde man skapa en ny PIN-kod så jag gör nog det. Jag kan inte låta Skrållan ligga och må dåligt. Tänk om det är något allvarligt!?

Vad tror ni det kan vara?

Author: admin