Allt var bra!

Sskrålliså skönt, allt var bra med Skrållan förra veckan när vi åkte till veterinären och vi har bara väntat ut henne så att hon ska börja må bättre. Sagt och gjort, dagen efter var hon sitt glada jag igen. De trodde att hon påverkats lite av stressen hemma, med våran flytt och så. I och med att hon själv fått byta familj när hennes förra familj flyttade så är hon extra känslig för det. Vi gav henne extra mycket kärlek och tog med henne till huset där vi ska bo sen och hon verkade uppskatta det.

Nu har vi flyttat in och allt känns bara hur bra som helst. Känns som himmelriket här och ytorna är så stora. Vi är så lyckliga och det är Skrållan också. Hon håller sig väldigt nära oss hela tiden men hon börjar utforska lite på egen hand och om vi lämnar ett rum kan hon stanna kvar utan att bli panikslagen nu. Känns så himla bra bara!

Author: admin