Älskar vårt hus!

kitchen

 

Jag älskar verkligen vårt hus. Det är så himla mysigt och det känns verkligen som hemma, mer och mer för varje dag som går. Skrållan trivs nu som fisken i vattnet och hon lever livet ute på tomten. Hon håller fortfarande på att lära sig var alla gränser går och det gör hon såklart genom att testa dem. 😉 Men man kan inte förvänta sig annat heller, hon är ju bara en liten valp fortfarande tycker jag! Min lilla älskling!

Just nu sitter jag här och försöker jobba lite hemifrån men det står verkligen still. Så jag tänkte att jag kan väl slänga in ett litet inlägg här så kanske det lossnar. Hoppas på det!

Hur mår ni idag? Jag mår toppen, har en riktigt härlig känsla i kroppen och jag har färska tulpaner framför mig så det kan inte bli bättre. Dessutom skrålar Lars Winnerbäck i mina högtalare. Kan det bli så mycket bättre? Jag tror faktiskt inte det. Rickard ska ut och jaga i helgen och jag blir ensam med Skrållis. Men det är okej, jag vet ju hur mycket han har pratat om den här helgen och om Pn Jakt, där han köpt mängder och mängder av olika jakttillbehör, så jag unnar honom det. Trots att jag hellre skulle vilja ha honom hemma att pussa och krama på. Men man kan inte få allt. Han kommer ju i vare fall hem sen så då blir det pusskalas så det heter duga! 🙂

Jag själv har inga stora planer alls. Hade tänkt bjuda hem några tjejkompisar på fredag men när jag kollade så var det ingen som kunde typ så då ställde jag in det. Blir långa promenader med Skrållan och till att krypa upp framför brasan. Tycker att det kan vara ganska skönt att vara hemma själv också. Trots att jag såklart föredrar sällskap.

Author: admin