Glad karl här hemma

love

Rickard är så himla glad! Han har varit ute och jagat flera gånger nu den senaste månaden och han fullkomligt lyser av lycka och stolthet! Det är så himla kul att se honom så lycklig!

Som jag skrev tidigare så saknar jag ju honom så himla mycket när han är ute, speciellt när han är borta över natten eller en hel helg men såklart så unnar jag ju honom detta! Vet att han skulle göra detsamma för mig. Han är faktiskt iväg nu och hämtar ut ett paket på posten, han hade beställt en ny jacka från pnjakt.se som han skulle hämta ut. Jag hade önskat att det kommit i samband med att mitt paket från Asos kom men det kommer ju för tusan aldrig! Har väntat i över en vecka nu, funderar på om jag ska maila dem och fråga var det är.

Nu ska jag gå ut på en promenad med Skrållan sen ska jag sätta igång med middagen. Tänkte göra korvstroganoff ikväll, kör på en gammal goding. Det är alltid gott!

Author: admin