Maskiner och vardagsmys!

Både jag och Rickard är fortfarande helt förälskade i vårt hus! Jag kunde nog inte trivas mer ens om jag försökte! När man trivs såhär bra hemma så blir aldrig vardagen jobbig heller, man liksom vaknar med ett leende på läpparna och somnar med en längtan tills man vaknar igen! Det har till och med blivit en vana att gå upp lite tidigare om morgnarna för att avnjuta en lite längre frukost tillsammans. Det är bara härligt just nu, om ni kanske förstår! 

Rickard har annars mycket på jobbet nu, de ska tydligen ha någon form av uppdatering i verkstaden genom att sätta in oljedimavsiljare, vad det nu är! Jag har i vilket fall fått lov att sitta med honom när han har gjort efterforskning om prylen och har verkligen försökt förstå. Jag är väl kanske inte den mest tekniska av själar men vad jag förstår så är det bra för både de som arbetar med maskinerna och för miljön, så thumbs up! Blir ni nyfikna så kan ni klicka in på http://www.3nine.se och läsa på själva! Det är så mysigt när man ser att det lyser i Rickards ögon när han kollar sånt här, han är så involverad i jobbet och sånna här tekniska prylar får verkligen elden i honom att vakna.

Nu ska jag ta en till kopp kaffe och sätta mig i den blyga solen på altanen, blev så himla bra efter Rickard satte upp ett vindskydd där ute.

kaffe
Morgonstund när de är som bäst!

Author: admin