Rusta upp fasaden!

Yes, nu har vi faktiskt bestämt oss för att det blir i sommar som vi faktiskt tar tag i fasaden av vårt hus. Det är i grunden rött med vita knutar, men just nu är det brunstigt med gråa knutar. Det var med andra ord ett himla tag sedan som vi faktiskt fixade det, om vi ens någonsin faktiskt har gjort det. Hm .. Vilket fall som helst så ska vi hyra in hantverkare för målning och omläggning av taket, för även det är inne på sista refrängen. Himla skönt att vi faktiskt ska ta tag i det på riktigt och få det gjort. Både Rickard och jag får ta ett par snabba lån för att betala av hantverkarna men det är det lätt värt! Så kan vi lägga våra junipengar på något mycket roligare än till någon annan! Vi har funderat på om vi skulle gå emot grannskapet och faktiskt måla huset i någon annan färg, men vi har kommit överens om att det inte hade varit värt bråket som grannarna antagligen hade ställt till med. Vi får ju lov till att göra precis vad vi vill eftersom vi äger huset, men grannarna har sina idéer om att alla husen ska vara i samma färg hela gatan ner. Vi får nog välja våra strider med dem. Men rött är ju faktiskt fint, det också!

Men visst hade det varit snyggt med grått?
Men visst hade det varit snyggt med grått?

Author: admin