Biltrubbel och bakning!

Det hör väl sommaren till att något behöver uppdateras på på bilen och även vår bil bestämde sig för att det var dags. Vi fick byta ut både en framlykta och några till delar som jag inte har  jätte koll på. Vi köpte delarna här och sen lämnade vi in den för montering. Så nu är även bilens årliga bråk avklarat, skönt! Som belöning för vårt jobb så bestämde jag mig för att ha ett riktigt bullkalas. Bakade småkakor, kanelbullar, muffins och vitchokladkaka! Sen satt vi och mös i fem (!!) timmar på balkongen. Himla mysigt! Sen har vi ju dessutom fika för flera dagar framöver!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Nu ska jag snart ut och springa av mig några av kalorierna jag stoppade i mig igår och hoppas jag hinner stoppa dem innan de sätter sig på de där jobbiga ställena. Ska nog springa förbi affären och handla lite grönsaker, tänkte göra couscous med stekta grönsaker till middag! Mums!

Author: admin