Middag med tjejerna!

I helgen var jag äntligen ute och träffade tjejerna för en helkväll på stan. Det är så himla mysigt att vi hållit ihop enda sedan gymnasiet och fortfarande trivs så himla bra med varandra! Vi började med en drink på stadshotellet och gick sedan vidare till en jättemysig lite bistro i stan för en lång middag. Efter middagen så stod det dans på schemat och det blev nog någon drink för mycket, tror jag. Men hade så himla kul! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det är dessutom två av tjejerna som funderar på om det inte vore dags att skaffa barn nu. Jag skrattade lite nervöst och försökte byta ämne. Jag vet inte varför jag tycker det är ett jobbigt ämne att prata om, egentligen. Men så är det, jag blir så himla obekväm när samtalen handlar om nästa steg i livet, precis som om jag ligger lite efter i utvecklingen. Jag är ju inte redo, känner mig fortfarande för ung och ärligt talat för självisk för att bortprioritera mig själv helt. Mina försök att byta ämne resulterade i förvånansvärt mycket prat om mikrolån, det visade sig att nästan allihop faktiskt hade tagit det någon gång. Även jag. Det var lite skönt, tycker jag, att jag inte var den enda som ibland behövde en liten extra skjuts. Åh, jag förstår inte varför det är ett så stort ångestmoment för mig, det här med att vara vuxen. Jag är ju vuxen, men jag är inte vuxen-vuxen, liksom? Undra om jag någonsin blir det, redo för det där mamma-fru-livet. 

Author: admin