Snart är det över igen!

Det kanske låter jätte bittert att ha som en rubrik, men sommaren lider ju faktiskt mot sitt slut för detta året också. Sen att någon kanske tolkar det som bittert är ju faktiskt inte mitt problem. Haha! Jag älskar ju alla årstiderna, men längtar faktiskt efter vintern redan. Så att sommaren lider mot sitt slut är faktiskt bara en positiv känsla för mig! Åh, snart kan man plocka fram sina tjocka sockar, koftor och börja elda på riktigt i huset igen. Finns det något mysigare än de mörka månaderna här i Sverige, egentligen? Det gäller väl egentligen bara att rusta så att man har förutsättningarna att ha det otroligt härligt under majoriteten av året. Nä, men hörni, kan vi inte skynda på sensommaren lite? Så oktober bara börjar helt plötsligt, i morgon? Det hade varit underbart! 

eld

Men eftersom jag inte kan spola i tiden så har vi alltså i alla fall en månad av möjligt sommarväder kvar och det får man ju faktiskt ta vara på, det också. Vi har fått så sjukt mycket gjort den här sommaren, främst på huset. Alla de sakerna som man skjutit upp alldeles för länge redan, allt det är fixat. Så nu gäller det att faktiskt gå igenom vad det är vi vill göra med huset, inte vad vi måste. Det kan ju vara att vi hinner med ett projekt till nu i Augusti. Vi får se!

Author: admin