Hösten är förändringarnas årstid!

Nu märker man verkligen av att hösten står för dörren. Hösten är ju verkligen förändringens årstid. Det är nya skolor, nya jobb, nya tag i vardagen. Något som jag har märkt är att det är jätte många som faktiskt flyttar under hösten också. Det känns som om det är någon varje år, faktiskt. I år är det Rickards syster och hennes familj som ska flytta till ett nytt hus. De flyttar inte förens i oktober, men stressar runt som hönor redan. Det viktigaste just nu, sa hon, är att hitta flyttkartonger billigt!! Haha, jag tror att faktumet att de aldrig har flyttat förut, sedan de blev familj, gör stressen en uns värre. Men det kommer ju gå bra, så klart. Hela familjen hjälper till och dessutom har de ordnat med en flyttfirma för själva transporten. Så det som är det viktigaste att göra är ju att packa ihop livet och sen städa. Städa, städa, städa. Jag förslog att ta in en flyttfirma för att köra flyttstädningen, men icke! Lägga pengar på sånt enkelt är ju som att kasta pengar i sjön, säger dem. Nä, ni, vänta bara tills ni ser hur mycket det faktiskt är att städa när det är flyttstäd vi pratar om. 

lådor

Utöver förändringar nu i höst så är det ju också förkylningarnas årstid, så det är verkligen bara en tidsfråga innan någon av oss får årets första. Jag känner mig redan lite halvkrasslig, med lite rosslig hals och snuva. Men inget har brutit ut ännu, så låt oss hoppas att den inte gör det heller! Vill vara frisk!

Author: admin