Oktober, nu är du här!

coming

 

Ja, idag går vi in i oktober. Nu är verkligen allting som vackrast. Dock är jag ganska trött på regnet redan, särkilt eftersom man ju inte kan spendera ALL sin tid inomhus. Man har ju fortfarande ärenden och saker som man måste göra som innebär att man måste ta sig utanför hemmets torra väggar. Så det får gärna sluta regna, i alla fall så här ofta. Vill ju som ni vet hellre ha snö, och kyla. Inte regn och slask. Men man kan ju inte få allt på en gång. En sak i sänder …

Utöver mina vanliga “svenska” väder-tankar så är jag faktiskt lite sårad av en av mina närmsta väninnor. Jag vet faktiskt inte alls varför vi började bråka, men nu har hon inte pratat med mig på över två veckor. Detta är en tjej som jag pratade med minst varannan dag, och nu ingenting. Jag själv vågar inte ta första steget eftersom jag inte vet varför hon är så arg på mig som hon verkar vara .. Jag vet liksom inte hur man ska hantera sånna här situationer, ska jag ringa?

 

Author: admin