Hoppsan!

Det blev visst inte så mycket bloggande den senaste veckan. Det tycker jag inte om, så skärpning på mig! Jag fastnade nämligen i en serie, och när jag fastnar i serier så går det typ före allt. Haha! Så fort jag har lediga stunder så sitter jag och tittar! Jag blev tipsad om Downton Abbey och hade ju fyra säsonger att titta! Helt otroligt serie, förresten! Älskar brittiska serier från förr, med allt vad det innebär! Dock blir jag så himla inne i det när jag streck-kollar. Gråtit en himla massa, och faktiskt till och med drömt om det! Men nu har jag några månader tills nästa säsong släpps, i alla fall på lagligt vis. Så nu är jag tillbaka!

downHur har ni haft det sen senast? Bra hoppas jag, trots det gråa vädret! Jag älskar faktumet att kylan kommer mer och mer, det betyder ju att vintern närmar sig med stormsteg. Snart är det dags för första snön! Eller ja, snart och snart! Men mer snart än i Augusti i alla fall! Haha! Ge mig SNÖ!! ❅

 

Author: admin