14 dagar till dopparedan!

Hej allesammans!

Nu, just idag, är det 14 dagar kvar till julafton! Hur underbart är nu inte det? Jag känner att jag har koll på det mesta inför julen så det är förhoppningsvis bara smooth sailing fram tills dagen d. Jag brukar dock tro just detta och sen inse hur mycket jag har missat när det är en vecka kvar. Haha! Låt oss hoppas att det är annorlunda i år. Jag har till och med planerat upp nyårsfirandet redan, vilket är sjukt tidigt för att vara jag. Men plötsligt händer det ju, eller hur säger man?

tomt

Jag träffade några vänner i söndags för adventsfika och fick en himla massa bra tips för julklappar så även där känner jag mig självsäker. Jag fick veta att Emelie hade lite svårt att få ihop det så hon hade börjat kolla på ett snabbare lån, som hon kunde ta nu och kanske betala i januari. Jag är riktigt glad för att jag har klarat mig än sålänge den här julen. Den har ju visserligen inte ens börjat, men jag har lagt upp en hyfsat vattentät plan tror jag, med det ekonomiska. Så jag ska klara det utan minsta svett. I annat fall kanske jag hör med Emelie om vart jag kan vända mig. Men vi håller tummarna för att jag klarar detta också, vetja! 

Jag hoppas ni har det bra ute i kyliga Sverige, nu ska jag kavla upp ärmarna och baka peppearkakshus, tänkte jag. Sen får vi se om jag vågar mig på att bygga ihop det själv. Det är verkligen helt sjukt svårt! Något att öva på, men andra ord ..

hus

 

 

Author: admin