Gott nytt år och så vidare!


nytt

 

I kväll står det så klart fest och kalas på agendan, men innan dess så har jag lovat min lilla mamma att hjälpa henne att hitta några bra värmepumpar på nätet som hon kan välja mellan. De har ju ett torp som verkligen skulle behöva lite extra värme, kaminen gör mycket men verkligen inte tillräckligt. Har ni några bra tips på vart man kan hitta de bästa och billigaste? Jag själv kan ju inte jätte mycket om sånt här så jag funderar på om jag inte ska bolla frågan vidare. Samtidigt så vill jag ju klart hjälpa till. Hon hjälper ju mig med allt man kan tänka sig, så när man får chansen så vill man ju lyckas. Kvällen ska spenderas på stadshotellet här i Östersund, med en femrätters-middag och sedan en fyverkerishow från deras takterass. Det ska bli riktigt härligt, vi är ett riktigt bra gäng som ska dit tillsammans så jag ser verkligen fram emot en riktigt festlig kväll! Om jag bara lyckas lösa det här med värmepumpen först …

Gott nytt år på er, kära läsare!

Author: admin