Underbara sommartecken!

somm

 

Det är väl ingen som har missat att sommaren så smått börjar visa sitt vackra ansikte? I går var det så himla underbart väder så jag tog med mig Richard ut på en långpromenad i solnedgången. Jag plockade lite blommor, som nu pryder köksbordet och bara andades in den friska sommarluften. Det är ju klart inte sommar ännu, men det är ju så nära så att man nästan kan ta på det. Och jag njuter, njuter riktigt mycket just nu. Innan det har blivit för torrt och varmt. Nu är det perfekt! Vi började i alla fall prata om vi inte skulle ta en vecka utomlands i sommar, det var ju länge sen vi åkte någonstans. Så ikväll ska vi sätta oss och kolla om det är något som frestar .. Kanske Rhodos eller någonstans i Italien? Vi får se. Ska ni resa någonstans i sommar?

Author: admin