Sommarkänslor!!

gubb

 

Hej alla vänner!

Njuter ni också av sommaren? Trots att vädret kanske inte riktigt har visat sin bästa sida på sistone så är det ju trots allt sommar ändå. Så man får ju bara anstränga sig lite extra. Typ dricka rosé med isbitar i så glaset börjar svettas, köpa massor med jordgubbar och mumsa på, hitta bra läplatser som man sitta på och njuta av solstrålarnas värme och vara utomhus så mycket som möjligt för att inte vara så frusen. Precis så gör jag, nu är det ju sommar. På riktigt! ♥︎

Dessutom så är det ju självaste midsommarafton på fredag och det ska ju såklart firas, helst av allt hoppas jag att vädret tillåter att vi sitter utomhus. Men om inte så kör vi lekar utomhus men äter inomhus. Gäller ju att kompromissa! Haha! Vad gör ni på fredag?

 

Author: admin