Bästa morgonen!

god

 

 

God morgon alla finisar!

Eller det är väl kanske inte direkt morgon längre, men jag har precis kommit hem från en underbar frukost. Så lite morgon för mig fortfarande. Jag blev nämligen väckt tidigt i morse av Richard som sa att jag skulle klä på mig och följa med honom. Ni som känner mig vet att jag inte uppskattar överraskningar särskilt mycket, men han känner mig väl nog för att inte gå överstyr. Han hade bokat bord på mitt favoritkafé som hade frukostbuffé idag. De brukar bara ha det på måndagar i vanliga fall så jag har sölar möjlighet att njuta av den. Men i morse, tack vare min älskling, så fick jag äta min amerikanska frukostbuffé med glass, pannkakor, bacon, bagels och så vidare, och så vidare. Helt fantastiskt härlig överraskning då jag inte hade en aning om att de hade utökat dagarna för frukosten. Vi satt nog där i tre timmar tror jag, så det känns inte som om lunch är något som är aktuellt idag. Haha! Hur mår ni? Har ni haft en lika härlig morgon som jag har? ♥︎

 

Author: admin