Jag och mina idéer!

fruk

 

Godmorgon världen och godmorgon torsdag!

Fy vad jag är glad idag, alltså! Vet inte alls varför, för igår blev jag helt nere av att jag såg en grej. Egentligen är det nästan för löjligt för att skriva här, men nu har jag ju sagt A så då får jag ju säga B. Jag har nämligen haft ögonen på ett hus. Ett riktigt drömhus, precis vid havet som jag har velat köpa. Vi behöver ju klart inte ett nytt hus, men det har verkligen varit mitt drömhus, ett sånt som jag alltid har velat ha. I vilket fall som helst så såg jag igår att det hade blivit budgivning på det. Så nu kommer det försvinna, efter lite mer än ett halvår på marknaden. Ni hör ju hör löjligt det låter, att jag är ledsen över att ett hus kommer försvinna som ändå aldrig skulle bli mitt. Men det var liksom en morgonrutin jag hade, att jag satt och tittade på bilderna på huset och drömde mig bort i fantasten att vi bodde där. Som sagt,  löjligt. Men istället för att vakna helt nergången av det så känner jag mig istället riktigt glad. Kanske var det bra att det försvinner nu, så jag slutar tro att vi hade haft det bättre där. Gräset är ju faktiskt väldigt grönt här hos oss också! Hur mår ni?

 

Author: admin