Myser en massa!

tea

 

Hej alla finisar!

Trots att kylan verkligen inte har kommit så mycket som man kanske önskar så fortsätter jag med att tjuvstarta allt som kommer med kylan. Jag har verkligen börjat gosa i mörkret om kvällarna med tända ljus och te, varm choklad eller varm saft. Har ni smakat det? Det är så himla gott, man blandar saft och sen värmer man upp det till sjudande. Känns som om man är ett litet barn igen när man dricker det! Men det beror nog på att det var vad jag fick till fikat när det var kallt och de andra drack kaffe. Om ni aldrig provat det så gör det, så fort ni känner er lite frusna. Så himmelsk gott! ♥︎

Det är lördag och jag är hemma och fixar här hemma. Det var en ganska stressig vecka, och det märks alltid på hur det ser ut hemma. Stressar jag så stökar jag, så är det bara! Så idag städas det, en massa! Och det är härligt! Vad hittar ni på idag?

Author: admin