Snart är det dags…

…för mysigt vinterfiske! Som jag har längtat efter de krispiga vinterdagarna när man bara kan åka ut på sjön, borra upp ett hål och sedan sitta och pimpla hela dagen. Med solen skinandes på ansiktet och den frostiga luften som nyper en i kinderna. Det är livet för mig! En extra bonus är ju givetvis de fiskar man får upp som blir en god och nyttig middag framför brasan senare på kvällen. Fast ibland gör vi upp eld bredvid sjön och steker fiskarna på öppen häll. Det är väldigt lyxigt och ett minne man har med sig resten av året.

Trots att det ännu inte är riktigt rätt väder är det dags att förbereda utrustningen. Jag har därför förskaffat mig lite saker härifrån, till exempel en av deras nya isborrar i lager. Skulle egentligen behöva ett par nya täckbyxor också, men det blir nog att jag önskar mig i julklapp.

Author: admin