Det går utför…

Vare sig jag vill eller inte så går det utför. Vintern släpper sakta sitt grepp till förmån för våren och sommaren. Och vad jag tycker om sommaren, ja det vet ni ju redan. Jag blir alltid lite deppig den här tiden på året för att det är så långt till vintern igen. Pratade med en kompis i Luleå i veckan och medan vi klurar runt hur vi ska stå ut hela sommaren kläcker hon världens bästa idé – en tack för i år vintern-fest. Och sedan till hösten har vi en välkommen vintern-fest. Så vi har bestämt att vi ska hyra festlokal i Luleå och skicka ut inbjudningarna till alla våra snö- och vinterälskande vänner. Temat blir after-ski, vad annars liksom, med allt vad det innebär. Dans i slalompjäxor, glühwein (glögg hinner vi inte fixa någon), svettig och ostyrig hjälmfrissa… ja ni vet. Jag är så taggat och det här kommer bli så fantastiskt bra.

ggg

Author: admin