Vilken lyckad fest!

Ni kommer ihåg vår “tack för i år vintern”-fest? Vilken fullträff det blev. Tänk er en lokal full med med människor i slalompjäxor, skidkläder, svettigt hår på ända och en massa härlig musik, mest klassisk after-ski musik. Trubaduren som mer eller mindre är ett stående inslag på alla after-ski var givetvis också på plats. Det var så himla härlig stämning på den festen och vi har redan bokat samma lokal till höstens “välkommen vintern”-fest. Det var en fotograf med på festen som dokumenterade det hela. Fick precis en USB-sticka med alla bilderna så nu ska jag bara beställa en ny bläckpatron till skrivaren och lite bra fotopapper och börja skriva ut bilderna. Det är inte helt omöjligt att det dyker upp en och annan bild här också, måste bara kolla med alla inblandade så det är ok först. Ni har väl koll på det där med PUL, mina läsare, att man inte får lägga ut något om en person på nätet, varken text eller bilder, utan personens godkännande.

ffff

Author: admin