Skidor, snowboard, snöskoter och… vespa

Snötokig som jag är har jag många produkter hemma som jag tar mig fram på snön eller isen med. Några av mina käraste ägodelar är ett par riktigt högkvalitativa skidor, en snowboard, olika varianter av skridskor (långfärds- och konståkningsskridskor bland annat) och en snöskoter. Dessa ägodelar har jag dock ingen större användning för såhär års, och därför förvarar jag dem i garaget så länge. Det känns lite tomt att inte kunna susa fram på dem, men jag kompenserar det med att cykla. Jag börjar dock bli lite trött på det (hatar framför allt att cykla i trafik) och känner att jag måste köpa en vespa istället. De är rätt tuffa och dessutom smidiga att ta sig till jobbet med. Jag ska nog satsa på en som inte är för dyr och har för många funktioner och finesser. Det är viktigt med en som är riktigt snygg också!

En röd vespa
En blå vespa

Author: