Nu svettas jag i jackan

Nu är våren här men jag har inte riktigt fattat det verkar det som. Idag gick jag till jobbet med en stor vinterjacka och när jag gick ut för att äta lunch nästan rann det svett om mig. Om jag ska välja någonting jag inte gillar med maj och april så är det just det här, att man inte vet hur man ska klä sig i början och slutet av våren. Jag tycker att det är ironiskt att det största problemet med säsongen egentligen inte är ett fel med våren i sig, utan snarare att man inte är beredd när den tar slut. Jag tror att jag måste ta fram en tunnare jacka ur garderoben så att jag inte luktar svett på jobbet. Som tur är använder jag alltid parfym. Armani är en absolut favorit för mig men det gäller så klart att hitta det märket och den doften som man är mest bekväm med själv.

Author: